Aydın'da Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Germencik, İncirliova ve Koçarlı resmi uyarı size yapıldı şimdi!

Aydın'a bağlı Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Germencik, İncirliova ve Koçarlı ilçeleri için  Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından son dakika resmi uyarı geldi! Aydın ve ilçelerini sabahın erken saatlerinden itibaren etkilemesi beklenen fırtınaya karşı  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tam uyarı verdi.

Aydın'da Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Germencik, İncirliova ve Koçarlı resmi uyarı size yapıldı şimdi!

 Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Aydın'da  Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Germencik, İncirliova ve Koçarlı için resmi uyarı verdi. Yetkililerin yaptığı açıklama doğrultusunda, Aydın ve ilçelerini etkilemesi beklenen kuvvetli fırtına 18 Kasım Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren Aydın'ın merkez ve batı ilçelerinde görülmesi bekleniyor. 

SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "18.11.2023 Cumartesi ilk saatlerden itibaren Aydın merkez ve batı ilçelerinde rüzgarın güney-güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), sabah saatlerinden itibaren kuzey-kuzeybatı yönlerden fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Aydın'da Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Germencik, İncirliova ve Koçarlı resmi uyarı size yapıldı şimdi! - Resim : 1