Aydın'da gece saatlerinde gök gürültülü kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre merkezi Aydın olmak üzere Aydın il genelinde kuvvetli gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışa karşı vatandaşlarımız uyarıldı.

Aydın'da gece saatlerinde gök gürültülü kuvvetli yağış bekleniyor

Kasım ayı ile başlayan yağmurlardan etkilenen Aydın için Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yeni bir uyarı geldi. Merkezi Aydın geneli olan kuvvetli gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji 2.  Bölge Müdürlüğü Aydın'da yaşayan vatandaşları kuvvetli yağışlara karşı uyardı. 

YAĞIŞ İL GENELİNDE ETKİLİ OLACAK 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Aydın il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2) ve batısında (Kuşadası, Söke, Didim, Germencik ve Koçarlı) yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/m2) ve şiddetli (75-100 kg /m2 ) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını,yıldırım , ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır'' ifadelerine yer verildi. 

 

Aydın'da gece saatlerinde gök gürültülü kuvvetli yağış bekleniyor - Resim : 1