Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan yağış yaşamı olumsuz etkiledi

Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sabah erken saatlerden itibaren etkili olan yağış sonrası trafikte aksamalar yaşandı.

Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan yağış yaşamı olumsuz etkiledi

Aydın'da sabah erken saatlerden itiabren etkili olan sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Bölgede etkili olan sağanak sonrası yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkan ve saçak altlarına sığındı. Aniden bastıran yağmur sonrası trafikte aksaklıklar yaşandı. 

SÜRÜCÜLER ANİ SEL VE SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI UYARILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından sağanak yağış Aydın genelinde etkisini göstermeye başladı. Yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde küçük su birikintileri oluşurken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Yağış sonrası il merkezinde trafikte zaman zaman aksaklıklar yaşandı.

Yetkililer, sürücüleri ani sel ve su birikintilerine karşı dikkatli olmalarını konusunda uyardı. Meteoroloji'den yapılan bilgilendirmelerde, yağışların yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtilirken, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve duyarlı olmaları istendi.

 

Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan yağış yaşamı olumsuz etkiledi - Resim : 1