Aydın'daki patlamaya tanık olan vatandaş korku dolu anları anlattı! “Bir anda alev topuna döndü”

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen korkunç patlamaya tanık olan bir vatandaş yaşadığı korku dolu anları anlattı. Bölge esnaflarından Betül Cengiz, “Her şey bir anda oldu, ocak alev aldı ve bir anda ateş topuna döndü” dedi.

Aydın'daki patlamaya tanık olan vatandaş korku dolu anları anlattı! “Bir anda alev topuna döndü”

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinde patlama meydana geldi. 7 kişinin hayatını kaybettiği ve 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı patlamaya yanıt tanık olan bölge esnaflarından Betül Cengiz, yaşadıklarını anlattı.

“Ortam çok kötüydü”

Her şeyin bir anda olduğunu ifade eden Cengiz, “Karşı dükkânda çalışıyorum. Bir anda ocakta ateş çıktı. Biz ne olduğunu anlayamadan ateş çıktıktan sonra bir anda alev topuna döndü ve bina komple yanmaya başladı. Üst katta insanlar vardı. Üst kat komple simsiyah oldu. Daha sonrasında bir kişiyi camdan çıkarttılar ama diğerleri çıkamadı. Ortam çok kötüydü. Bir taraftan insanlar dışarı çıkmaya çalıştı ama hiçbir şey yapılamadı. Kendini kurtarabilen kurtardı ama ortam çok kötüydü. Herkes elinden geleni, yaptı ama Allah herkesin yardımcısı olsun. Ölenlerin ailesinin başı sağ olsun” dedi.