Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu

Aldatılan iki koca, aynı kadınla evli olduklarını öğrendi. Karen Sherratt isimli kadının bu sırrını öğrenen Christopher Thomas ve Peter Sherratt, gerçek ortaya çıkınca arkadaş oldu. Kadın ise 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu

Wales Online'ın haberine Karen Sherrat, yalanları ortaya çıktıktan sonra 2014 yılında Cardiff Crown Court'ta dört ay boyunca dayak yedi. Dava devam ederken Christopher ve Peter'ın birbirleriyle konuşmaları yasaklandı fakat ikili daha sonra bira içmek için bir araya geldi ve arkadaş oldular.

Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu - Resim : 1
Karen, Peter’la 2006’da evlendi fakat kısa süre sonra ayrıldılar.

 

Karen Sherratt’ın ilk eşi, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Bu kadar iyi geçinmemiz bazı insanlara garip gelebilir. Ama eski eşimiz ortak, ortak bir deneyimimiz de oldu, bu bağ uzun süreli bir arkadaşlığa dönüştü. İkimiz de Karen’ın büyüsüne kapıldık ve yakın arkadaşlığımız gerçekten bunun bir sonucu."

Karen, Peter ile 2006 yılında, ilk kocası Christopher ile yaşadığı fırtınalı bir aşktan sonra boşanıp evlendi. Karen ile Peter arasında ortak banka hesabı üzerinden tartışmalar başladı. Peter, Karen'ı Swansea'deki evlendikleri evinde terk etti fakat hiçbir zaman resmen boşanmadılar. Peter, konu ile ilgili şunları aktardı:

"Bana nerede olduğu ve ne yaptığı hakkında birçok küçük yalanlar söylerdi. Ortak hesaplarımız her zaman boştu ve bizi ayakta tutmak için gerçekten finansal olarak mücadele ediyordum. Ona para sorunlarımızı sorduğumda kaçamak ve soğuk davranıyordu. Sürekli benden bir şeyler saklıyordu."

Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu - Resim : 3
Daha sonra hiç boşanmamasına rağmen asker Christopher ile evlendi.

 

2012'de Karen, eski bir asker olan Christopher Thomas ile bir flört sitesinde tanıştı ve sadece yedi ay sonra Holiday Inn'de evlendiler. Christopher, karısının birçok sırrı olduğundan şüphelendiğini fakat aşktan kör olduğu için korkularının yersiz olduğunu düşündüğünü söyledi.

GERÇEK BOŞANMA DİLEKÇESİYLE ORTAYA ÇIKTI

 Aldatma, 2013'te Christopher'ın, Karen’ın Peter'la olan evliliğinden bir boşanma dilekçesine rastlamasıyla ortaya çıktı. Christopher, bulduğu boşanma dilekçesini Karen'ın Swansea'deki ailesinin evindeki mutfak masasının üzerine koydu.

Christopher yaşadığı hayal kırıklığını "O belgeyi bulduğum anda tüm şüphelerim gerçek çıktı. O anda tüm ilişkimizin bir yalan olduğunu ve kim bilir beni daha nasıl kandırdığını anladım” sözleriyle anlattı.

Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu - Resim : 5
Karen çift eşlilik nedeniyle 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 

Terk edilen koca, birkaç gün sonra fotoğrafını bir flört sitesine yüklediğini öğrendikten sonra, Karen'ı çift eşli olarak ihbar etmeleri için Peter'ı ve polisi aradı. Gerçek ortaya çıkınca  Karen'ın evliliği geçersiz oldu.

Aynı kadınla evli olduklarını öğrendiler! İki eş arkadaş oldu - Resim : 6
Christopher ve Peter arkadaş oldular.

 

Karen'ı mahkum eden Bay Kaydedici IWL Jones, onu "aldatan ve yalancı" olarak damgaladı.

Mahkeme, "Bigami, açıkça evlilik sisteminin kalbine isabet eden ciddi bir suçtur. Duruşma sırasında ağladın, ama pişmanlık duyduğuna hiçbir şekilde ikna olmadım" dedi.