Ayrılık resmen açıklanmıştı! Galatasaray'ın kasasına giren para nefes aldıracak!

Galatasaray Hollandalı sol bek oyuncusu Patrick John Miguel van Aanholt'ın bir sezon daha PSV'de oynaması için anlaşıldığını açıklamıştı. Sarı kırmızılıların kasasında bu transferden girecek rakamın 2.9 milyon Euro (90 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Ayrılık resmen açıklanmıştı! Galatasaray'ın kasasına giren para nefes aldıracak!

Galatasaray'ın 2021 yılının yaz ayında Crystal Palace takımından bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Hollandalı sol bek oyuncusu Patrick John Miguel van Aanholt, gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı.

Hollandalı sol bek devre arası transfer döneminde kiralık olarak PSV'ye katıldı. PSV'de performansı beğenilen van Aanholt, ile sarı kırmızılı takım arasında yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun gelecek sezon da Hollanda ekibinde forma giymesi için anlaşmaya varıldı.

Ayrılık resmen açıklanmıştı! Galatasaray'ın kasasına giren para nefes aldıracak! - Resim : 1

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Bu kapsamda sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

KASADA KALAN ÜCRET BELLİ OLDU

Yaşananların ardından sarı kırmızılıların kasasında kalacak ücret belli oldu.Bir buçuk yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncuya 2.9 milyon Euro ücret ödemekten kurtulan sarı-kırmızılı kulüp, kasasına koyacağı artı 1.5 milyon Euro ile bir anlamda 90 milyon TL'lik operasyona imza attı.