Aytun Çıray’dan tv100 ekranlarında çok konuşulacak sözler! Çok önemli birkaç FETÖ'cü İYİ Parti listelerine zuhur etti

tv100 ekranlarında gündemi belirleyen Başak Şengül ile Doğru Yorum programında, İYİ Parti’den istifa eden eski milletvekili Aytun Çıray, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. “Çok önemli birkaç FETÖ’cünün İYİ Parti listelerine zuhur etti” diyen Çıray, "Bu bir beka sorunu, iç savaş, provokasyon girişimi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanı olarak görev yaptığı sırada partiden istifa eden Aytun Çıray, geçtiğimiz haziran ayında partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Çıray, istifa kararını, "Türk toplumu ile Akşener arasında güven bunalımı oluştu" sözleriyle paylaşmıştı.

Çıray, tv100 ekranlarında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. "Bu son seçimlerde çok önemli birkaç FETÖ’cü isim İYİ Parti listelerine zuhur etti." diyen Çıray, "Bu bir beka sorunu, iç savaş, provokasyon girişimi" diye konuştu.

TSK’nın tasfiyesinde rol oynayanların, İYİ Parti listelerine zuhur ettiğini belirten Aytun Çıray, şu ifadeleri kullandı:

"Son seçimlerde, hepsini değil bir tanesini söylüyorum. TSK’nın tasfiyesinde rol oynamış insanlar, İYİ Parti listelerine zuhur etti. PKK çok kanlı bir terör örgütü şüphesiz ancak tehlikesi açısından FETÖ kadar tehlikeli bir örgüt gelmedi. PKK’lıdan asla bir general, pilot olmadı ama böyle devletin içine girme hadisesi oldu. Bu bir beka sorunu bir iç savaş, provokasyon girişimi..."