Aytunç Erkin, tv100’de tek tek aktardı: Altılı masada bir bilek güreşi var

tv100 ekranlarında yayınlanan Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olan Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktığını ifade ederek, "Masada bir bilek güreşi var. Akşener 'İnat etme' diyor. Kılıçdaroğlu '13 Şubat'ta masaya aday olarak geliyorum' diyor" ifadelerini kullandı.

TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan ve TÜRKAD Başkan Yardımcısı Cem Kaya; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım'ın konuğu olarak gündemi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim için 14 Mayıs 2023’ü işaret etmesi gündemi hareketlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısında altılı masanın hangi ismi Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağı büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin son gündemi tv100’deyayınlanan “Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım” programında değerlendirdi.

“MASADA BİR BİLEK GÜREŞİ VAR”

Erkin, “Kılıçdaroğlu ‘Ben 13 Şubat’ta aday olarak masaya geliyorum. Akşener kendini hazırla, genel kurulunu hazırla, teşkilatına sor, ben geliyorum Bay Kemal olarak’ dedi. Akşener’de bunun cevabını genel kurulda verdi bugün. ‘Milletin iradesi koltuk sevdasına feda edilemez. İnat etme’ dedi. Bunlar Kılıçdaroğlu’na söyleniyor herhalde. Masada bir bilek güreşi var. Akşener 'İnat etme' diyor. Kılıçdaroğlu '13 Şubat'ta masaya aday olarak geliyorum' diyor” ifadelerini kullandı.