Ayvalık’ta uyuşturucu satışına geçit yok

Ayvalık ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bir şahsın üzerinde ve ikametinde yaptıkları aramalarda; 59 parça halinde satışa hazır 85 gram, kavanoz şişeleri içerisinde de 105 gram olmak üzere toplam 190 gram esrar, çok miktarda uyuşturucu hap, 3 adet esrar öğütücü ve dijital materyaller ele geçirdi.

Ayvalık’ta uyuşturucu satışına geçit yok

Geçtiğimiz hafta Ayvalık’ta istihbari bir bilgiyi değerlendiren Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği bünyesindeki ekipler bir şahsın üzerinde ve ikametinde yaptıkları aramalarda; 59 parça halinde satışa hazır 85 gram, kavanoz şişeleri içerisinde de 105 gram olmak üzere toplam 190 gram esrar, çok miktarda uyuşturucu hap, uyuşturucu satışında kullanıldığı belirlenen iki adet hassas terazi, çok miktarda uyuşturucu paketlemesinde kullanılan kilitli şeffat poşet, 3 adet esrar öğütücü ve dijital materyaller ele geçirdi.

Olayla ilgili Y.K.Ç. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayvalık’ta uyuşturucu satışına geçit yok - Resim : 1

Uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası olan narkotik ekipleri; Ayvalık’a uyuşturucu madde getireceği istihbaratına ulaştıkları bir aracı takibe aldı. İki kişi yakalayan ekiplerin; şahısların üzerinde ve arabada yapılan aramalarda 102 gram metamfetamin, 10 gram kokain, 1 buçuk gram esrar maddesi, 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adliyeye çıkarılan U.P. isimli erkek şahıs mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.B.E. isimli kadın ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.