İnanılmaz olay! Cinsel organına metal boncuklu kolye soktu! Doktorlar boncukları tek tek çıkardı

Tayvan'da yaşayan 20'li yaşlardaki bir adam metal boncuklu kolye ile mastürbasyon yapmaya çalışırken hastanelik oldu. Boncukları fark etmeden cinsel organına sıkışması sonucu şiddetli ağrı çeken adam soluğu hastanede aldı. Çekilen röntgen sonu acil ameliyata alınan adamın cinsel organından boncuklar tek tek çıkarıldı.

İnanılmaz olay! Cinsel organına metal boncuklu kolye soktu! Doktorlar boncukları tek tek çıkardı

Tayvan’da ismi açıklanmayan bir adam metal boncuklardan oluşan zincir bir kolyeyle mastürbasyon yaparken boncuklar cinsel organına girdi.

İnanılmaz olay! Cinsel organına metal boncuklu kolye soktu! Doktorlar boncukları tek tek çıkardı - Resim : 1

Tayvan’ın New Taipe kentinde 30’lu yaşlarında ismi açıklanmayan bir adam mastürbasyon yaptığı sırada metal boncuklu kolyesinin cinsel organına sıkışması sonucunda kabusu yaşadı. İlginç yönteminin ardından uykuya dalan adam gecenin ilerleyen saatlerinde dayanılmaz bir acıyla uyandı. Kolyesinin boncuklarının cinsel organının içinde olduğunu fark eden adam soluğu acil serviste aldı.

İnanılmaz olay! Cinsel organına metal boncuklu kolye soktu! Doktorlar boncukları tek tek çıkardı - Resim : 3

“İdrar yolu hasar görebilirdi”

Yeni Taipei'deki Taipei Tıp Üniversitesi Shuang-Ho Hastanesi’nde tedavi altına alınan adamın cinsel organından boncuklar çıkartıldı. Hastayı tedavi eden ürolog Gao Weichang, "Hasta evde zinciri nasıl çıkaracağını bilmiyordu. Zaten yaralanmıştı ve zincirin boncukları da sıkışmıştı. Hasta evde kendi yöntemleriyle boncukları çıkarmaya çalışsaydı tüm idrar yolu hasar görebilirdi” dedi.