Aziz Sancar hangi partinin cumhurbaşkanı adayı olacak? tv100.com yazarı Latif Şimşek, aldığı son kulis bilgisini paylaştı

tv100.com yazarı Latif Şimşek, “Aziz Sancar’a adaylık teklifi mi var?” sorusuna ilişkin önemli bir kulis bilgisini ilk kez tv100 ekranlarında aktardı. Şimşek, Sancar’a cumhurbaşkanlığı teklifi götürüldüğünü bilgisi paylaştı.

tv100.com yazarları Latif Şimşek, Doğan Çağlar, Gazeteci Şaban Sevinç ve CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında siyaset ve Türkiye gündemindeki son konu başlıklarını değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda,Aziz Sancar’a adaylık teklifi mi var?” sorusuna da yanıt arandı. tv100.com yazarı Latif Şimşek, konuya ilişkin önemli bir kulis bilgisini paylaştı.

"Aziz Sancar'a cumhurbaşkanlığı teklifi götürülüyor..."

Şimşek, "Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Sancar’la Amerika’da görüşmek istiyor ama Aziz Sancar buna sıcak bakmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun aklında şu olduğu iddia ediliyor; ‘Eğer kendisi Cumhurbaşkanı adayı olamayacaksa Aziz Sancar’a Cumhurbaşkanlığı teklifi götürülüyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi görüşemiyor ancak aracılarla… Aziz Sancar bu teklifi kesinlikle kabul etmemiş. Hatta konuşmadan önce Mithat Sancar’la görüşülmüş. Mithat Sancar ile Aziz Sancar’ın babası amca çocuklarıymış. Aralarında akrabalık bağları da var. Şöyle bir iddia da var; ‘Eğer Aziz Sancar, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olursa, biz HDP olarak başka aday çıkarmayız’ Bunu Mithat Sancar’ın da söylediği ifade ediliyor" ifadelerini kullandı.