Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasıyla Gülistan Doku'nun ablası konuştu

Azra Gülendam Haytaoğlu geçen ay Mustafa Murat Ayhan tarafından acımazsızca katledildi. Azra Gülendam'ın ablası Ezgi Haytaoğlu geçtiğimiz günlerde uzun süredir kayıp olan Gülistan Doku'nun ablasına mesaj gönderdi. Kardeş acısı çeken iki ablanın konuşmaları, yürekleri yaktı.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasıyla Gülistan Doku'nun ablası konuştu

Türkiye'yi kahreden olaydan sonra Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası Ezgi Haytaoğlu'nun Gülistan Doku'nun ablasına gönderdiği mesaj yürekleri dağladı.

 Ezgi Haytaoğlu mesajında "Ben Azra'nın ablasıyım. Kardeşimi 19 gün önce kaybettim. Beş gün kayıptı. İki gün yalnız aradım ve yaşadığın şeyin çeyreği bile olamaz biliyorum. Ne zaman konuşmak istersen buradayım..." ifadelerine yer verdi.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasıyla Gülistan Doku'nun ablası konuştu - Resim : 2

Gülistan Doku'nun ablası ise bu mesaja şu yanıtı verdi:

Merhaba ne denilir bilmiyoruz, Azra... Kayıp haberini duyduğumda fotoğrafına uzun uzun baktım ne güzel ne masum bakıyor inşallah sağ salim bulunur dedim. En çok da aklıma ailesi yani sizler geldiniz, bütün hücrelerimle sizleri, acıları, öfkeyi, çaresizliği, yeryüzüne sığmamayı tane tane düşündüm. Öfkeme öfke kayyım sonra haberi duyunca binanın girişindeydim. Birden rastgele bir yere oturdum gitti bir Gülistan daha dedim. Sana milyon kez lanet gelsin ey katil dedim canım çok yandı. Çok üzgünüm başın sağ olsun demeyeceğim çünkü kimsenin bana demesine izin vermedim. Onlara ölüm yakışır mı? Asıl ölü onları alanlar, onlar hep masum güzel gülüşüyle anılacaklar. Katilleri hep lanetle ölüne kadar çocukları, sevdikleri bilecek onların birer katil olduğunu.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasıyla Gülistan Doku'nun ablası konuştu - Resim : 3