Azrail maç anında geldi! Bir anda yere yığılan futbolcu milyonları kahretti!

Fildişi Sahili'nde Racing Club Abidjan ile SOL FC arasında oynanan maç sırasında üzün bir olay yaşandı. Fildişili savunma oyuncusu Moustapha Sylla maç sırasında kalp krizi geçirdi. hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Yeşil sahalarda ender görülen ölüm vakalarına bir yenisi eklendi. Fildişi Sahili'nde Abidjan kentindeki Robert Champroux Stadı'nda Racing Club Abidjan ile SOL FC arasında dün oynanan maçta talihsiz bir olay yaşandı. 

BİR ANDA YERE YIĞILDI

RC Abidjan'ın Fildişili savunma oyuncusu Moustapha Sylla, maç esnasında bilinmeyen bir nedenle yere yığıldı. Sylla'nın yere düştüğünü gören karşı takım oyuncuları hemen sağlık ekiplerinin sahaya gelmesini istedi. Sağlık ekiplerinini ilk müdahalesini yaptığı Sylla, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. 

Azrail maç anında geldi! Bir anda yere yığılan futbolcu milyonları kahretti! - Resim : 1

ACI HABER DUYURULDU

RC Abidjan resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Savunmacımız Sylla Moustapha bu akşam sahada bir hastalıktan sonra öldü.Yönetim ailesine en içten başsağlığı dileklerini iletiyor. Huzur içinde yat Mustafa. Huzur içinde uyu ASLAN" ifadelerine yer verildi.