Baba dizisinin yeni başrolü belli oldu! Tolga Sarıtaş'ın partnerini oynayacak

Show TV ekranlarının sevilen dizisi "Baba" yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Dizide Tolga Sarıtaş'ın partnerinin kim olacağı merak ediliyordu. "Baba" dizisinin yeni başrolü belli oldu.

Baba dizisinin yeni başrolü belli oldu! Tolga Sarıtaş'ın partnerini oynayacak

Geçen sezona bomba gibi başlayan Baba dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Dizinin yeni sezonunda Tolga Sarıtaş'a kimin partnerlik edeceği belli oldu. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Baba'da Tolga Sarıtaş'ın partneri Suzan'a hayat verecek oyuncu belli oldu.

Baba dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi birbirinden ünlü ismi buluşturan Show TV’nın Ay Yapım imzalı “Baba” dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. İlgiyle izlenen dizinin yeni sezon hikâyesi yenilendi. Diziye yeni bir aile daha katıldı. Çağrı Bayrak’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un ise yazdığı dizide Tolga Sarıtaş’ın partneri Suzan’a kimin hayat vereceği merak konusuydu. Rolün sahibi sonunda belli oldu.
Son olarak Destan dizisinde rol alan güzel oyuncu Buse Meral “Baba”nın yeni yıldızı oldu. Karakter için görüşen oyuncular arasında Bahar Şahin de vardı. Öte yandan usta aktör Levent Ülgen’in de kadrosuna katıldığı dizinin ekibine etkili oyunculuğuyla tanınan Hazal Türesan dahil oldu.

Baba dizisinin yeni başrolü belli oldu! Tolga Sarıtaş'ın partnerini oynayacak - Resim : 1