Baba nerede çekiliyor? Show TV dizisi Baba hangi il ve ilçede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede?

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ın başrolünde yer aldığı Show TV ekranlarının fenomen yapımlarından Baba dizisinin çekildiği yer merak konusu oldu. Dizide geçen Reşat Paşa Konağı da bir hayli dikkat çekti. Peki Baba dizisi nerede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede? İşte detaylar…

Baba nerede çekiliyor? Show TV dizisi Baba hangi il ve ilçede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede?

Ödüllü oyuncu Haluk Bilginer’in oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çektiği Baba dizisi, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da bilinen Reşat Paşa Konağı, 14 yılda yapılmıştır. Ahmet Reşat Paşa’nın, 2’inci Abdülhamid döneminde batıda eğitimini tamamlamış maliyecilerden olduğu söyleniyor…

BABA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baba dizisi, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde ve Galata gibi birçok çeşitli semtlerde çekiliyor. Dizide İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Reşat Paşa Konağı da dikkat çekti. Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da bilinen Reşat Paşa Konağı’nın inşaatına 1886’da başlandı ve 14 yılda tamamlandı.

Baba nerede çekiliyor? Show TV dizisi Baba hangi il ve ilçede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede? - Resim : 1

Ahmet Reşat Paşa, 2’inci Abdülhamid döneminde batıda eğitimini tamamlayan ilk maliyecilerdendir. Köşkün haremlik bölümü restoran olup, selamlık bölümü özel mülk olarak kullanılmaktadır.

Baba nerede çekiliyor? Show TV dizisi Baba hangi il ve ilçede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede? - Resim : 2

BABA DİZİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Ay Yapım’ın dizisi Baba’nın başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile genç oyuncu Tolga Sarıtaş yer alıyor.

BABA DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Ekin Atalar ile Gökhan Horzum’un kaleminin Çağrı Bayrak'ın rejisiyle buluştuğu Baba dizisi, bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini anlatıyor. Baba dizisinde Saruhanlı ailesinin reisi Emin ile hapisten çıkan oğlu Kadir'in aile kavramı üstüne yaşadığı çatışmanın ipuçları yer alıyor.