Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! "Bu nasıl leşlik?"

Konsere çıkmadan önce gazetecilerin "Baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Serdar Ortaç, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" şeklinde cevap vermişti. Açıklaması ile gündeme bomba gibi düşen Ortaç'a Gonca Vuslateri'den "Bu nasıl leşlik?" şeklinde tepki geldi.

Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! "Bu nasıl leşlik?"

Eski eşi Chloe Loughnan ile olaylı bir şekilde boşanma yaşayan şarkıcı Serdar Ortaç'dan magazin gündeminde tartışma yaratacak bir açıklama geldi. Basın mensuplarının "Baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Serdar Ortaç, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" diyerek cevap veren Ortyaç'a oyuncu Gonca Vuslateri'den tepki geldi. Vuslateri, sosyal medya hesabından "Bu nasıl leşlik?" diyerek Ortaç'a tepki gösterdi.

Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! "Bu nasıl leşlik?" - Resim : 1

"Hep kürtaj oldular, yazık"

Serdar Ortaç, konsere çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine Ortaç, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu.

Aralarında ünlü isimler de olduğunu söyledi

Ortaç, "Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler de var mı?" sorusuna ise "Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum" cevabını verdi.

"Bu nasıl leşlik?"

Ortaç'ın yaptığı bu açıklamaya oyuncu Gonca Vuslateri'den tepki gecikmedi.

Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! "Bu nasıl leşlik?" - Resim : 3

Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "“Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye'de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor.” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamasına Gonca Vuslateri'den tepki! "Bu nasıl leşlik?" - Resim : 4