Babalarının son isteğini geri çevirmediler! Hayırlı evlatlar bu vasiyet için tam 800 bin TL harcama yaptı

Muğla’nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık İlkokulu uzun süredir harap haldeydi. Eğitimin devam ettiği okul, hayırsever bir vatandaşın vasiyeti sonrasında yapılan tadilat işlerinin ardından çok daha iyi bir hale geldi. Tadilat işlemleri 800 bin TL tuttu.

Babalarının son isteğini geri çevirmediler! Hayırlı evlatlar bu vasiyet için tam 800 bin TL harcama yaptı

Muğla’nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık Mahallesi’nde tadilat bekleyen, çatısından su sızdıran okul, hayırsever bir adamın vasiyeti sayesinde yeniden öğrencilere kapılarını açtı. Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden merhum Yusuf İlyas Menteşe, hayattayken son hayali olan bu okulun onarılmasını evlatlarına vasiyet etmişti. Hayatını kaybeden Menteşe’nin evlatları babalarının son vasiyetini yerine getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Okulun tamirat ve onarım işleri tamamlandı. Onarım için harcanan maliyetin 800 bin TL’yi geçtiği öğrenildi. Yapılan işin ardından okul bahçesinde yemekli mevlid-i şerif okutuldu. Etkinliğe Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın’ın da katılım göstererek hayırsever aileye teşekkür ettikleri öğrenildi.

Babalarının son isteğini geri çevirmediler! Hayırlı evlatlar bu vasiyet için tam 800 bin TL harcama yaptı - Resim : 1