Babası ile birlikte kaldırımda yürüyen şahıs dehşeti yaşadı

Çorum’da, bir şahıs babası ile birlikte kaldırımda yürürken kabus dolu anlar yaşadı. Bir kişi yürüyen şahsa pompalı tüfekle ateş açtı. Polis ekipleri olay yerinde çok sayıda kovan ele geçirdi.

Babası ile birlikte kaldırımda yürüyen şahıs dehşeti yaşadı

Olay, Cemilbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, olay yerine gelen S.B. ile F.Ş. cadde üzerinde babasıyla yürüyen O.D.’ya pompalı tüfek ile ateş açarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan vatandaşların yaptığı ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan O.D., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Silahlı saldırı olayının gerçekleştiği cadde üzerinde park halinde bulunan üç araç da pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri çok sayıda kovan ele geçirdi.

Polis ekipleri silahla yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan S.B. İle F.Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattılar.