Ünlü oyuncu Pelin Öztekin skandal mesajı ifşa etti!

Babası Rasim Öztekin'i kaybeden ve yeni yeni toparlanmaya başlayan Pelin Öztekin siber tacize uğradığını duyurdu. Öztekin, skandal mesajı sosyal medya hesabından ifşaladı.

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin skandal mesajı ifşa etti!

Verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncu Pelin Öztekin sosyal medyadan tacize uğradı. Israrla atılan mesajlara dayanamayan oyuncu Instagram hesabından tacizciyi ifşaladı.

Kısa bir süre önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden ve yeni yeni toparlanmaya başlayan Pelin Öztekin siber tacize uğradığını duyurdu.

Acı kaybının ardından kabuğuna çekilen ve yeni yeni sosyal medya hesabını daha aktif kullanmaya başlayan ünlü oyuncun başı bu aralar, bir takipçisi yüzünden dertte. Ancak takipçisinden gelen cinsel içerikli mesajlara daha fazla dayanamayan Öztekin, sosyal medya hesabından gelen mesajı ifşa etti.

 

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin skandal mesajı ifşa etti! - Resim : 2

"Sapıklığında boğul" diyerek isyan etti

Bir erkek takipçisinin her fotoğrafına "Yalarım" ve benzeri taciz mesajları atmasına sinirlenen Pelin Öztekin mesajları "Sapıklığında boğul" diyerek Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Öztekin sinirlerine hakim olamayarak "Bir bitmeniz" diye isyan etti.