Babası tam 8 yıldan bu yana komada! İşte Kenan Işık'ın sır gibi saklanan oğlu Mehmet Işık

Ünlü sunucu Kenan Işık tam sekiz sene önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirmişti. Uzun yıllardan bu yana komada olan Kenan Işık'ın ailesi, gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ünlü sunucunun boyu kadar oğlu olduğunu ilk kez duyanlar da ciddi bir şaşkınlık yaşadı.

Babası tam 8 yıldan bu yana komada! İşte Kenan Işık'ın sır gibi saklanan oğlu Mehmet Işık

Ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık, 2014 yılında saunada düşüp başını çarpmasının ardından komaya girdi. Geçtiğimiz haftalarda eşi Beril Işık’ın bir açıklama yaptığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Beril Işık iddiaya göre eşinin dik durabildiğini söyledi ancak bu sözler çok geçmeden Beril Işık tarafından yalanlandı. Işık, kocasının durumunda bir değişiklik olmadığını dile getirdi.

Babası tam 8 yıldan bu yana komada! İşte Kenan Işık'ın sır gibi saklanan oğlu Mehmet Işık - Resim : 1
2 OĞLU VAR

Babalarının yaşadığı kazanın ardından daha sakin bir hayat yaşamayı tercih eden aile üyeleri, uzun zamandan bu yana ortalıkta fazla görünmüyor. Bilindiği üzere Kenan Işık’ın Mehmet ve Ahmet adından iki oğlu bulunuyor.

UZUN SÜREDİR GÖRÜNMÜYOR

Kenan Işık’ın oğulları uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Ünlü sunucun iki oğlundan biri olan Mehmet Işık’ı ilk kez görenler de büyük bir şaşkınlık yaşadı. Şimdilerde koca adam olan Mehmet Işık, babasına benzerliğiyle de dikkat çekti.