Masterchef'te duygusal anlar!.. Mehmet Şef'in zor anları!

Geçtiğimiz haftalarda babasını kaybeden Mehmet Yalçınkaya, TV8'de ekrana gelen 'Masterchef Türkiye' programında konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Masterchef'te duygusal anlar!.. Mehmet Şef'in zor anları!

Ünlü şefin yaptığı konuşma sırasında adeta boğazı düğümlendi.

'MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya 23 Temmuz'da Bolu'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Masterchef'te Mehmet Yalçınkaya'nın duygusal anlarıBolu'daki köyünde babasını son yolculuğuna uğurlayan Mehmet Yalçınkaya, dün akşam yayınlanan programda zor anlar yaşadı.

Masterchef'te Mehmet Yalçınkaya'nın duygusal anlarıMasterChef son bölümdeki final turu öncesinde ise yarışmacıları Mehmet Şef'e başsağlığı dilediler.

Kısa bir konuşma yapan Yalçınkaya, yarışmacılara ve acı günlerinde yanında olanlara teşekkür etti.

Şef Yalçınkaya, "Gerçekten çok zor. Somer Şef ve Danilo Şef de geldiler. TV8 yönetimi herkes oradaydı ve acımı paylaştılar. Zor bir süreçti ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeyler yapmak zorundayız. Atlacağız bu süreci. Çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşma sırasında bazı yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

Şef Somer Sivrioğlu da "İnsan bu kadar acı günlerde bir taraftan da ne kadar sevildiğini hatırlıyor. Bir etkinlikte bile göremeyeceğimiz kadar çok şefi o gün Mehmet Şef'in yanında gördük. Herkes işini gücünü bırakıp Mehmet Şef'in yanına geldi. Bu da bizi çok duygusallaştırdı" ifadelerini kullandı.