'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler', '7. Koğuştaki Mucize', 'Mahkum' ve 'Mucize Doktor' gibi yapımlarla tanınan Hayal Köseoğlu'nu kahreden haber gelmişti.
BABASINI KAYBETMİŞTİ
Hayal Köseoğlu'nun babası Yiğit Köseoğlu, 12 Ağustos'ta hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu, acı haberi "Maalesef güzeller güzeli babam Yiğit Köseoğlu'nu 1 senelik mücadelesi sonunda kaybettik. Telefonları açamıyorum, konuşacak halim yok. Ne olur kusuruma bakmayın. Dua eden, süreçte yanımızda olan herkese teşekkürler'' sözleriyle paylaşmıştı.
Habertürk'ün haberine göre; Hayal Köseoğlu, Bebek'te objektiflere yansıdı. Bebek'e, yeni bir proje anlaşması için geldiğini söyleyen Köseoğlu; "Bir proje için anlaştık. Yeni sezonda ben de ekranlarda olacağım" dedi.
"ERKEN OLDU, HEPİMİZ KAHROLDUK"
Babasının vefatıyla sarsılan Hayal Köseoğlu; "Bir senedir çok kötü bir hastalıkla boğuşuyorduk. Bu süreçte hep yanında olduk. Erken oldu, hepimiz kahrolduk. Hayatın devam ettiği durumunu kendime anlatmaya çalışıyorum. Yani şu an etmiyor ama ettirmeye çalışıyorum. İşlere odaklandım, öbür türlü insan, çok zorlanıyor. Kafamı meşgul etmem gerekiyor" ifadelerini kullandı.