Bağ evinde genç kadına dehşeti yaşattılar

Denizli'de iki kişi tarafından zorla bağ evine götürülen genç kadın 4 saat boyunca dehşeti yaşadı. Dövülen ve cinsel istismara uğrayan kadının şikayeti üzerine iki şahıs yakalanarak tutuklandı.

Bağ evinde genç kadına dehşeti yaşattılar

Denizli Buldan'da 24 yaşındaki Onur G. ve 25 yaşındaki Ercan G. daha önceden tanıdıkları N.K ile buluştu. Bir süre sonra sohbet ettikten sonra gezelim bahanesi ile  25 yaşındaki N.K'yı araçlarına alarak Kestane Deresi'ne götüren şahıslar ardından N.K'yı zorla bağ evine kapattı. 

 

Genç kadın bağ evinde şikayetçi olduğu adamların kendisini önce çırılçıplak soyduğunu, dövdüklerini ve cinsel istismarda bulunduklarını anlattı. Dehşeti yaşayan genç kadın 4 saat boyunca bağ evinden çıkmayı başaramadığını söyledi. 

 Kimseye söylemeyeceğine ikna etti

N.K, uzun saatler boyu uğraşarak şahısları, yaşadıklarını kimseye söylemeyeceğine dair ikna etti. Bunun üzerine şahıslar N.K'yi evine bırakarak kendi yaşantılarına döndüler.

İkisi de tutuklandı

Olayın ertesi gününde ise N.K., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri önce Onur G.’yi ardından olayın diğer faili olduğu iddia edilen Ercan G.’yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.