Bağcılar canavarı iş başında. Babasını bile tanımıyor, önüne gelene bodoslama dalıyor. Birazdan kadraja girecek

Bağcılar'da esnafın sahiplendiği bir kedi, ortalığı birbirine kattı. Yoldan geçen köpeklere savaş açan kedi, önüne gelen her köpeğe saldırıp bölgede panik havası yaratıyor. Kediye bu yüzden "Canavar" diyorlar.

Bağcılar'da esnafın sahiplendirdiği kedinin yaptıkları sosyal medyanın diline düştü. Yoldan geçen köpeklere savaş açan kedi, önüne gelen her köpeğe saldırıp bölgede panik havası yaratıyor. Kediye bu yüzden "Canavar" diyorlar. 

CİNSİNE VE BÜYÜKLÜĞÜNE BAKMADAN SALDIRIYOR 

Sokaktan geçen hayvanın cinsine ve büyüklüğüne bakmadan saldıran Duman, çevredekileri şaşkına çevirdi. O saldırılardan biri 22 Ağustos Salı akşam saatlerinde Duman'ın mesken tuttuğu mağazanın önünde yaşandı. Sahiplerinin gezdirdiği tasmalı köpeğin üzerine atlayan Duman, güçlükle engellendi. Sibirya kurdu cinsi köpeği korumak için o anda 5 kişi seferber oldu. Duman, güçlükle durdurulurken, köpeğin sahipleri zor anlar yaşadı. Aynı şekilde mağazanın önünde sahipleriyle ilerleyen başka bir köpek de Duman'ın hedefi oldu. Sahibi, köpeğini kucağına alarak kurtarmaya çalıştı. İki olay da güvenlik kamerasına yansıdı.

Esnaf Selahattin Aysu, "Birkaç defa daha saldırmıştı hayvanlara. Aynı gün içerisinde ikinci kez tekrarladı. Akşam Sibirya kurduna saldırdığı esnada, yaklaşık 4-5 kişi ayırmaya çalıştık. O esnada elimi de tırmaladı" dedi.

4 AYAKLI GÖRDÜ MÜ KENDİNİ TUTAMIYOR 

Başka bir esnaf Hüseyin Orhan, "Biz burada tüm hayvanları besliyoruz. Bu kedide çıktı geldi. 1-2 gün buna mama verdik, burayı sahiplendi. Şu anda alayına gider yapıyor. Bizde mamaları açık alana bırakıyoruz, buraya hiçbir hayvanı yaklaştırmıyor. 2 ayaklı hariç, 4 ayaklıların hepsine gider yapıyor" diye konuştu.