Cam kapıyı görmedi ve..!

Bağcılar’da börekçide çalışan bir genç, dışarıya çıkmak için yöneldiği esnada açık sandığı kapıya sert bir şekilde çarptı ve cam tuzla buz olurken genç hafif şekilde yaralandı.

Bağcılar yaşanılan olayda bir börekçide çalışan Emrullah Kılıç, iş arkadaşlarıyla sohbet ettikten sonra hava almak için dışarıya çıkmak istedi. Bir anlık dalgınlığı sonucu açık sandığı kapıya sert bir şekilde çarptı.

Çarpma sonucu Kılıç, kolundan ve elinden hafif şekilde yaralandı. Kapının camı ise tuzla buz oldu. Yaralarını kontrol eden çalışanlar ardından içeriye girmek isteyen müşterilere camı kırılan kapıyı açtı. 

“İyi cam siler ama sildiği camı göremedi”

Olay hakkında konuşan iş yeri çalışanı Ömer Kılıç, “Biz arka tarafta muhabbet ediyorduk. Arkadaşımız cam siliyordu, kendisini de iyi cam siler ama sildiği camı göremedi. Dışarıya çıkayım derken kapalı olan kapıyı göremedi ve bir anda vurdu. Sol eli ve sağ kolu biraz yaralandı. Şu an çok iyi çok şükür, geçti herhangi bir sıkıntısı yok. Korktuğumuz başımıza gelmedi” dedi.

Cama çarpan Emrullah Kılıç ise, “Hiçbir şey düşünmüyordum. Cama vurduğum da hiçbir şey hissetmedim” ifadelerini kullandı.