Bağcılar’da uyuşturucu operasyonu: Birçok suç kaydı olan şüpheli tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, narkotik madde ticareti ile ilgili şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Bağcılar’da gerçekleştirdiği operasyonda, birçok suç kaydı olan şüphelinin ikamet aramasında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, narkotik madde ticareti ile ilgili şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Bağcılar’da operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, İnönü mahallesinde uyuşturucu madde bulundurulduğu ve adresin zula olarak kullanılıp saklanan narkotik maddelerin sokak satıcıları aracılığıyla satışının yapıldığı belirlendi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda; ‘narkotik madde’, ‘kasten yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından kaydı bulunan 49 yaşındaki H.A. isimli şüpheli şahıs yakalandı. Adreste yapılan aramalarda ise; 132.5 gram bonzai hammaddesi olan AM-2201 emdirilmiş tütün, 20 gram esrar, 68 gram kenevir tohumu,  3 kök kenevir bitkisi,  5 bin 215 TL nakit para, 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüpheli H.A., ‘Narkotik Madde İmal ve Ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.