Bağdat Caddesi onu konuşuyor! Melisa Aydınalp'ten dikkat çeken açıklamalar

Bağdat Caddesi müdavimlerinin gördükleri zaman mutlaka tanıdığı, yürüyüşü ve kıyafetleriyle adından söz ettiren, sosyal medyada gündem haline gelen Melisa Aydınalp, “Kadınlar dilediği yerde, dilediği kıyafeti giyerek, dilediği yürüyüşü, özgürce yapabilirler.” dedi.

Bağdat Caddesi’nde aynı saatte ve dikkat çekici kıyafetlerle adeta podyumdaymışçasına yürüyen, kulaktan kulağa yayılarak adeta bir şehir efsanesi haline gelen Melisa Aydınalp, tv100 muhabiri Kadir Yüksel’e açıklamalarda bulundu.

Melisa Aydınalp, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bu bir meydan okuma mı? Evet, meydan okuma kadınlar için. Kadınlar dilediği yerde dilediği şekilde yürüyebilirler. Kulaklıklarımla gayet müzik dinleyerek kendimi en rahat hissettiğim şekilde dilediğim dış görünüşle yürüdüğüm bir gün. Kadınlar dilediği yerde, dilediği şekilde, dilediği kıyafeti giyerek, dilediği yürüyüşü özgürce yapabilirler. Çünkü bu kadınların yaşamı. Kendi hayatımda kadın haklarını savunan ve bunun için gerçekten kendi hayatımda bir şeyleri göstermeye çalışan biriyim. Bunu yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Bir kadın tek bir formda tek bir kıyafette tek bir düşünce de olmak zorunda değil.”