Bahar Candan'dan Aleyna Tilki'ye saç baş yoldurtacak sözler

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlendikten sonra tuhaf açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Bahar Candan'ın, "Keko ve maço erkek istiyorum" diyen Aleyna Tilki'ye ettiği söyler saç başa kavga çıkaracak türden...

Bahar Candan'dan Aleyna Tilki'ye saç baş yoldurtacak sözler

Aleyna Tilki en son "Keko ve maço erkek istiyorum" demişi. Aleyna Tilki'nin bu açıklamasını diline dolayan Bahar Candan Aleyna Tilki'ye   "Bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kekosu sensin" dedi.

Aleyna Tilki, katıldığı bir programda hayalindeki erkeği tarif ederken, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak" ifadelerini kullanmıştı."

Bahar Candan bu fırsatı kaçırmadı: Gelmiş geçmiş en büyük kekosun

Bahar Candan, "Aleyna sen bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kekosusun. Senin çıkacağın adam sana entelektüel zevkler katmalı. Hatta o kişi mümkünse seni İngilizce öğrenmek için Amerika yerine sanatsal aktivitelerin bol, diskoların az olduğu bir ülkeye yollasın. Bu sayede sanatını geliştirebilirsin" ifadelerini kullandı.

Bahar Candan: Şeyma'nın izinden giden Aleyna

"Sözlerini sürdüren Candan, "Hem maçoyu falan boş ver sen! Eğitimli ve üniversite mezunu olmak şart. Şeyma Subaşı'nın izinden giden Aleyna Tilki ve onun gibiler, başka ülkeye çok meraklıysanız üniversiteyi bitirip gidin. Bari size beyin göçü desinler" diyerek polemiğin fitilini ateşledi. Kaynak: Snopmagazin