Bahar Candan'dan izleyenleri beyninden vuran Dolar yorumu: Bizim için yükselmesi şans, 10'la çarpmak kolay

'İşte Benim Stilim' yarışmasındaki tuhaf konuşma şekli ile birden üne kavuşan Bahar Candan katıldığı programında yaptığı dolar açıklaması ile gündem oldu. Doların yükselmesi bizim için şans diyen Bahar Candan'ın bir sonraki cümlesi ise izleyenleri beyninden vurdu.

Bahar Candan'dan izleyenleri beyninden vuran Dolar yorumu: Bizim için yükselmesi şans, 10'la çarpmak kolay

Dolar neden yükseliyor? diye sorulana Bahar Candan önce bu yükselişin aslında bir şans olduğunu savundu ve ekledi. "Türk insanları genellikle 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9'la çarpım yapmakta zorlanıyorlar ama 10 ile çarpmak çok kolay"

Açıklamaları giydikleri ve hayat tarzı ile sık sık magazin konusu olan Bahar Candan 'ın dolar sorusuna verdiği yanıt ve ekonomik göstergelere bakış açısı izleyenler üzerinde şok etkisi yarattı.

 Bahar Candan'dan izleyenleri beyninden vuran Dolar yorumu: Bizim için yükselmesi şans, 10'la çarpmak kolay - Resim : 2

Bahar Candan, yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV'de Faik Öztürk'ün Haberin Kralı programına konuk oldu. Bahar Candan, Faik Öztürk'ün 'dolar neden yükseliyor?' sorusuna ise hiç düşünmeden yanıt verdi.

"Ormanda hayvanlar hayatlarını sürdürebiliyorsa insan da ekonomiye uyum sağlar"

Neden böyle yanıt verdiğini açıklayan Bahar Candan, “Dolar hep yüksekti, milyoner olan hep milyoner olmayan değil. Orman kanunlarıyla günümüzdeki ekonomik denge aynı, bir hayvan hayatını her koşulda devam ettirebiliyorsa insan da ekonomiye uyum sağlayabilir”  fikrini savundu.

Faik Öztürk ise Bahar Candan'ın açıklamalarını toparlamak zorunda kaldı.