Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde ilk günü! Bahar Candan, infaz koruma memuruyla tartıştı

Tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevindeki ilk günleri de ortaya çıktı. İddiaya göre, Nihal Candan'ın sürekli ağladığı ve kimseyle konuşmadığı, Bahar Candan'ın ise infaz koruma memuruyla tartıştığı belirtildi. Bahar Candan, ilk sabah sayıma kalkmak istemeyince gerginlik yaşandı. Ayrıca Bahar Candan'ın sürekli yemekleri beğenmediği yönünde şikayet ettiği de iddialar arasında.

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde ilk günü! Bahar Candan, infaz koruma memuruyla tartıştı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçuyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, cezaevindeki ilk günü de ortaya çıktı.  Bahar Candan gönderildiği cezaevinde sorun çıkardı.

CANDAN KARDEŞLERİN CEZAEVİ GÜNLERİ

Cezaevine sevki esnasında "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" diyerek dikkat çeken Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla gerildi.

İNFAZ KORUMA MEMURLARIYLA TARTIŞTI

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu iddiada bulundu: "Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu oradaki dediğim gibi işte infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim."

Gazeteci devamında ise "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler'deki lüks restoran değil uyarısında bulundu.

Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş" dedi.