Bahçede görüldü... Binlerce insan da bir araya gelse onu görmek mümkün değil. Sadece içeri girip dikkatli bakmak gerek

Bahçede görüldükten sonra gizlenen yılanın fotoğrafını paylaşan yılan avcıları, sosyal medya kullanıcılarına yılanı görüp göremediklerini sordu. Pek çok kullanıcının verdiği cevabın yanlış olduğunu söyleyen avcılar, kolaylaştırmak için ipucu bile verse de pek çok kişi yılanı bulmayı başaramadı.

Bahçede görüldü... Binlerce insan da bir araya gelse onu görmek mümkün değil. Sadece içeri girip dikkatli bakmak gerek

Avustralya'nın Queensland şehrinde yılan avcıları tarafından çekilen fotoğraf sosyal medya gündemine düştü. Bahçeye girdiği görülen dev bir piton yılanının fotoğrafını çeken avcılar, kullanıcılara yılanın nerede saklandığını sordu. Kullanıcıların birçoğu benzer bir cevap vererek yılanın bahçe çitinin orda bulunduğunu söyledi. Avcılar, yanlış cevaplar geldiğini görünce ipucu vermeye karar verdi. Tek ipucu olarak, yılanın çitin içinde olmadığını söyledi. 

Bahçede görüldü... Binlerce insan da bir araya gelse onu görmek mümkün değil. Sadece içeri girip dikkatli bakmak gerek - Resim : 1

HERKES YILANI BULMAYA ÇALIŞTI

Paylaşımı görüp bulamayan kullanıcılar, görüntüleri paylaşıp kendi arkadaşlarına sormaya başlayınca fotoğraflar yayıldı ancak yılanı bulan çıkmadı. Nedeniyse yılanın çok iyi gizlenmesiydi. Yılan avcısı, "Bu bir kıyı halı pitonu ve en önemli özelliği kamuflaj" diyerek yılanın neden bulunamadığına dair ipucunu verdi. "Bu piton bahçeye uyum sağlamak için bu özelliğini kusursuz bir biçimde kullandı.

Bahçede görüldü... Binlerce insan da bir araya gelse onu görmek mümkün değil. Sadece içeri girip dikkatli bakmak gerek - Resim : 2