Bahçeli'den The Economist'e sert tepki! "Haçlı zihniyetine kimin gideceğini 14 Mayıs'ta Türkiye gösterecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Balıkesir'de düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. İngiliz The Economist dergisine sert tepki gösteren Bahçeli, "İngiliz ekonomi dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş Bu Haçlı zihniyetine kimin gideceğine 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türkiye'dir. Alayı gelsin hepsi toplanıp karşımıza dikilsin. Şahit boyun eğersek onlar gibi namerdiz." dedi.

Bahçeli'den The Economist'e sert tepki! "Haçlı zihniyetine kimin gideceğini 14 Mayıs'ta Türkiye gösterecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Balıkesir'de düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin konuşmalarından satırbaşları...

Türkiye üzerinde hesap yapan azgınlaşmış mihraklara aldanmadı, teslim olmadı. 14 Mayıs'ta da aynı duruş ve ahlakı dosta ve düşmana göstermekten kaçınmayacak, geri durmayacaksınız. Cesaretimizin kaynağı tarihtir. 

Balıkesir'in duruşunu göstermenizi istiyorum. 14 Mayıs 2023 seçimlerine hazır mısınız?

Mührü elinize alıp bir oyunuzu MHP'ye bir oyunuzu sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verecek misiniz?

"AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE DİYORUM"

Bu evetler karşısında helal olsun diyorum. Balıkesir'e inanıyorum

Değerli kardeşlerim aziz dava arkadaşlarım vatana sahip çıkacak mısınız?

Bayrağa sahip çıkacak mısınız?

Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız?

Bu evetlerin gücüyle aziz milletim sıra sende diyorum.

Birlikte çok daha güzel günlere kavuşacağız.

Ülkemizden de ülkemizden de vazgeçmeyeceğiz.

THE ECONOMİST DERGİSİNE SERT TEPKİ

Yavrularımızı yetim bırakan katiller İYİ Parti ile emel ve hedef birliği içindedir.

PKK Kılıçdaroğlu'na aleni destektir. FETÖ, Kılıçdaroğlu'na siper olmuştur. Küresel medya Kılıçdaroğlu ve zillat ittifakı ile nifak saçmaktadır. İngiliz ekonomi dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş Bu Haçlı zihniyetine kimin gideceğine 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türkiye'dir. Alayı gelsin hepsi toplanıp karşımıza dikilsin. Şahit boyun eğersek onlar gibi namerdiz. 

Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, Türkiye düşmanları, karanlık lobiler, İslam karşıtları alayı birden Türkiye'nin önüne geçmiş. 

100. yıl dönümünü karşıladığımız Cumhuriyet'ten intikam almak istiyorlar. Kudurmuş gibi provokasyon yapıyorlar. Biliniz ki tehlike çok büyüktür. 

Kukla gibi oynatılan, her şeyiyle denetim altında tutulan, sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Nitekim Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur.

"BİZ DİRENDİKÇE SİLİNİP GİDECEKLER"

Bunlar Cumhuriyet'i yıkmak için zalimlerden ihale almışlardı. Bu nedenle MHP'ye saldırı vardır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hazımsızlık had safhadır. 

Kılıçdaroğlu'nun geleceğe ışık tutan tek bir projesi yoktur.

İYİ Parti Genel Başkanı'nın dedikodudan başka sözleri yoktur. 

Onların hain destekçisi varsa bizim dünya üzerinde yıldız gibi parlayan kocaman bir yıldız gibi ülkemiz var.

Biz yürüdükçe sinecekler. Biz direndikçe silinip gidecekler. Teslim olmayacağız. Millet diyeceğiz, vatan diyeceğiz bağımsızlığımıza asla gölge düşürmeyeceğiz.

Milletimizin hak ve hukukunu birlikte sarılacağız. 

Eğer 2023 yılı muazzez bir fırsat ise aziz milletim sıra sende. 

"ÇABAMIZ BU HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİNDİR"

Hep birlikte Türk milletiyiz. 14 Mayıs Türk tarihinin dönüm noktalarından birisidir. 

Balıkesir bölünmeye kapalıdır. Balıkesir Türkiye'yi ölüm tüneline sokmak için yabancı beslemelerinin sonuna kadar karşısındadır.

Terör örgütüne payende olanlar, gittikleri ülkede Türkiye'yi şikayet edenler "Doğru adam doğru zaman Recep Tayyip Erdoğan". Hedefimiz açık ara farkla tekrar Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasıdır. Çabamız bu hedeflere ulaşmak içindir. 

Kilitleri ya açacağız, ya kıracağız.

BAHÇELİ, BALIKESİR'DEN YALOVA'YA GEÇTİ

Balıkesir'deki konuşmasının ardından Yalova'ya geçen Devlet Bahçeli, burada vatandaşlara hitap etti.

"Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye iradesi 14 Mayıs'ta vatana ve milli namusa arka çıkacaktır. Hepimiz Türk milletiyiz. Hayal tacirlerini, haysiyet cellatlarını, Türkiye muhaliflerini bertaraf ederek Cumhur İttifakı'nın kutlu zaferine ulaşacağız.

Hiç kimse merak etmesin istikbalin kudreti yine Türk milleti olacaktır. Nereye gittiği bilen bir geminin hızını kesecek rüzgar yoktur. Biz nereye gideceğimizi, gidince ne yapacağımızı adımız gibi biliyoruz.

Zilleti ittifakının Türkiye lehine tek bir sözünü işiten yoktur. Tek bildikleri yalandır, talandır, iftiradır. Zillet ittifakı Türk milletinin ekmeğini yese de gavurun kılıcını sallamaktan rahatsızlık duymuyor. Sadece Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle avunuyorlar. Her numara zillet ittifakında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız Cumhurbaşkanı Yardımcılarıyla, koltuk paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar.

Bunların dilinde şehitlere rahmet yok, teröristlere tepki yok, gelecekle ilgili umut yok, yüzlerinde meymenet yok. Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşları teröristlerdir, işbirlikçileri Türkiye düşmanlarıdır. Zillet ittifakını Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dolduruşuna getirip, yuvarlak masa bildirilerini hazırlayan dış güçlerdir.

Zillet ittifakı Türkiye'nin tarafında değildir. Yol haritaları karışıktır. Nerede duruyorlar, hangi mihrakların esareti altındalar. Biz tarafız; hem Hakk'ın hem halkın hem de hakikatin tarafıyız.

Zillet ittifakı Türk milletinin önüne konulmuş takozdur. Kılıçdaroğlu istikrarımızın, istikbalimizin kundakçısıdır. Bölücüye, teröriste, vatansızlara, iblis piyonlarına, yıkım müteahhitlerine, zillet ittifakına bırakılacak ne ülkemiz ne yurdumuz vardır.

CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile ittifak halinde değil, bu bölücü örgütün yedeği haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu'nun PKK ile aynı yolu yürümesine Yalova nasıl tahammül edecektir? Muhalefetin terör sevdası zillettir.