Bahçesindeki ağaca bakan vatandaş göz bebeklerinin gördüğüne göreceğine bin pişman oldu: Türkiye'nin en büyük yılanı orada!

Tunceli’de yer alan Pülümür ilçesinde yaşayan bir vatandaş bahçesinde bulunan çam ağacına bakınca hayatının şokunu yaşadı. Gözlerine inanamayan vatandaş yılanı görünce “Türkiye'nin en büyük yılanı orada” ifadelerini kullandı.

Bahçesindeki ağaca bakan vatandaş göz bebeklerinin gördüğüne göreceğine bin pişman oldu: Türkiye'nin en büyük yılanı orada!

Yaz aylarının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Uykularından uyanan yılanlarda her taraftan çıkmaya başladı. Yurdun belirli kesimlerinden haberler gelirken Tunceli’de devasa bir yılan görüntülendi. Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yaklaşık 10 gün önce doğa fotoğrafçısı Muzaffer Akyüz tarafından Türkiye’de yaşayan en büyük yılanlardan olan sarı yılan görüntülenmişti.

Bahçesindeki ağaca bakan vatandaş göz bebeklerinin gördüğüne göreceğine bin pişman oldu: Türkiye'nin en büyük yılanı orada! - Resim : 1

TAM 2 METRE BOYUNDA

Aynı ilçede bu kez de bir vatandaşın bahçesindeki çam ağacına tırmanan yaklaşık 2 metre boyundaki sarı yılan görüntülendi. Akyüz” “Türkiye'nin en büyük yılanı orada” ifadelerini kullandı.

Bahçesindeki ağaca bakan vatandaş göz bebeklerinin gördüğüne göreceğine bin pişman oldu: Türkiye'nin en büyük yılanı orada! - Resim : 2

GÖZDEN KAYBOLDU

Ağaca tırmanan yılan vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, zehirsiz olduğu bilinen ve boyu 2 metreyi bulan yılan daha sonra gözden kayboldu.