Bahçıvan budanmış gül fidanlarını incelerken ürkütücü bir keşifte bulundu: Bu ne böyle

Hevesli bir bahçıvan yeni budadığı gül fidanlarına bakmak için bahçeye çıktığında ilginç bir manzara ile karşılaştı. Gül ağacının dalında olmaması gereken bir şey fark eden bahçıvan hemen sosyal medyadan yardım istedi.

Bahçıvan budanmış gül fidanlarını incelerken ürkütücü bir keşifte bulundu: Bu ne böyle

Mevsim bahar, güneş parlıyor ve çoğumuz yaz ayları için zamanında bitki ve ekinlerle ilgilenmeye başlamak için bahçelerimize gidiyoruz.

Bir bahçivan, bahçesindeki bir gül çalısında ürkütücü bir büyüme fark ettikten sonra sürprizle karşılaştı ve diğer hevesli bahçıvanlardan tavsiye istemeye karar verdi. Bir sosyal medya platformunda yayımlanan fotoğrafa "Bu da ne böyle?" notunu düşen adam cevapları beklemeye başladı.

DURUM AÇIKLIĞA KAVUŞTU

Bir kullanıcı fotoğrafa yorum yaptı ve durumu açıklığa kavuşturdu. Görünen o ki, endişe verici büyüme peygamber devesi yumurta çuvalı gibi görünüyordu.

Bir kullanıcı, "Bu özellikle bir Çin peygamberdevesi yumurta çuvalı. Amerika'da yaşıyorsanız, istilacı bir türdür ve yerli Carolina peygamberdevelerinden çok daha büyüktürler. Çinli peygamberdeveleri kelebekleri, sinek kuşlarını, yerli peygamberdevelerini ve çok daha fazlasını yiyecekler." dedi.