Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı Baht Oyunu dizisi ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları…

Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları

Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Baht Oyunu seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünü Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor.

Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları - Resim : 1

BAHT OYUNU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'nin yeni dizisi ARC Film imzalı Baht Oyunu'nun yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın kaleme aldığı Baht Oyunu dizisi, 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

Aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesini konu alan diziden gelen fotoğraflar ve tanıtım fragmanı, ikilinin hayranlarını sevindirdi.

Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları - Resim : 2

BAHT OYUNU KONUSU

Romantik komedi türünde olan Baht Oyunu dizisinde, aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesi ekranlara yansıtılacak.

İlk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın evlilik hayalleri vardır ve aşık olduğu patronuyla evlenmek için hayal kurmaktadır.

Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları - Resim : 3BAHT OYUNU OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda;

İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır Altan Erkekli gibi isimler yer alıyor.

 Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu konusu ve oyuncuları - Resim : 4