Bakan Bak’tan hayatını kaybeden futbolcu Mümin Talip Pazarlı için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kan kanseri nedeniyle hayatını kaybeden TFF 2. Lig ekibi alan Serik Belediyespor futbolcusu Mümin Talip Pazarlı için taziye mesajı yayınladı.

Bakan Bak’tan hayatını kaybeden futbolcu Mümin Talip Pazarlı için taziye mesajı

Serik Belediyespor Kulübü yaptığı açıklamayla kan kanseri teşhisi konulan Mümin Talip Pazarlı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde kan kanseri teşhisi koyulan futbolcumuz Mümin Talip Pazarlı'nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi.

Bakan Bak’tan hayatını kaybeden futbolcu Mümin Talip Pazarlı için taziye mesajı - Resim : 1

BAKAN BAK'TAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Serik Belediyespor Kulübü'nün vefat eden futbolcusu Mümin Talip Pazarlı için taziyede bulundu.

Bakan Bak taziye mesajında, "TFF 2. Lig'de yer alan Serik Belediyespor Kulübü'nün 29 yaşındaki futbolcusu Mümin Talip Pazarlı'nın vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum Mümin Talip Pazarlı'ya Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Serik Belediyespor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.