Bakan Kirişci, baraj ve limanda incelemelerde bulundu! "Patlama ya da su sızıntısı bulunmuyor"

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hatay Yarseli Barajı ve İskenderun Limanı'ndaki yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Kirişçi, "Barajda patlama ya da su sızıntısı bulunmuyor. İskenderun Limanı yangınında OGM ve diğer kurumlarımız yoğun çaba gösterdi. Tüm halkımız müsterih olsun. Devletimiz sahadadır" açıklamasında bulundu.

Bakan Kirişci, baraj ve limanda incelemelerde bulundu! "Patlama ya da su sızıntısı bulunmuyor"

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hatay Yarseli Barajı ve İskenderun Limanı'ndaki yangın bölgesinde gerçekleştirdiği incelemeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Söz konusu incelemelere ilişkin Twitter hesabından ilişkin bilgi veren Kirişci, "Hatay Yarseli Barajı'nı yerinde inceledik. Barajda patlama ya da su sızıntısı bulunmuyor. Deprem bölgesindeki barajlarda DSİ her türlü tedbiri aldı. İskenderun Limanı yangınında OGM ve diğer kurumlarımız yoğun çaba gösterdi. Tüm halkımız müsterih olsun. Devletimiz sahadadır." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Kirişci, Hatay'da deprem felaketinden etkilenen bölgeleri havadan ve karadan inceledi, çalışmaların son durumuyla ilgili brifing aldı.

Bakan Kirişci, incelemelerinin ardından depremzedelerle bir araya geldi.