Bakan Koca’dan Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddialarının sosyal medyada konuşulmasının ardından açıklama geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.

Bakan Koca’dan Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında açıklama

,AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Koca, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.

Sosyal medyada birçok kullanıcı başbakanlık ve TBMM başkanlığı da yapmış olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği, anjiyo olduğu iddialarını ortaya attı. İddialarla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan açıklama yaptı.

Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim.