Bakan Soylu o görüntüleri paylaştı! "Şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu"

Mersin'de polisevine PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası tutuklanan Bedrettin Gündeş'in, dönemin BDP'sinin eş başkanı olduğu ortaya çıktı. Gündeş'in terör mitingleri atılan mitingde 'eş başkan' sıfatıyla yer aldığı görüntüleri paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu o görüntüleri paylaştı! "Şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından polisevine gerçekleştirilen saldırının ardından tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanı olan Bedrettin Gündeş'e ait görüntüleri paylaşarak, Kılıçdaroğlu'na sorular yöneltti.

Soylu'nun paylaştığı görüntülerde, Bedrettin Gündeş'in elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının ve PKK paçavralarının bulunduğu mitingde 'BDP'nin eş başkanı' sıfatıyla davet edildiği anlar yer aldı.

"Tanıdınız mı Kılıçdaroğlu?"

Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"PKK/KCK Terör Örgütü tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?"