Bakanlık Ailelere müjdeli haberi duyurdu! Elektrik faturası destek ödemeleri başladı. 3,5 milyon aileye para verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen destek programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere elektrik tüketim desteği ödemesi yapılacak. Toplamda 3,5 milyon ailenin faydalanacağı destekte detaylar netleşti.

Bakanlık Ailelere müjdeli haberi duyurdu! Elektrik faturası destek ödemeleri başladı. 3,5 milyon aileye para verilecek

Aile Bakanlığı elektrik tüketim desteği ödemeleri yapmaya devam ediyor.
İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi yaparak bir nebze olsun ellerinin rahatlatılması amaçlanıyor. Bakanlık tarafından hazırlanan ihtiyaç sahibi kişilere özel olarak sunulan Aile Destek Programı çerçevesine haziran ayında 3,5 milyon aileye destek ödemesi iletildiği bilgisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından verildi.

BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Yeni göreve gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere 110 TL ile 221 TL arasında elektrik tüketim desteği verildiğinin bilgisini vererek, Sosyal destek ödemesi paketi dahilinde çocuklu ailelere çocukların temel gereksinimlerini karşılamaları adına aylık destek ödemesi yapıldığı konusuna da değindi.

Bakan Göktaş, hanede yaşayan kişi sayısı baz alınarak 110 TL ila 221 TL arasında elektrik tüketim desteği yapılacağını açıkladı.