Bakanlık müjdeli haberi son dakika verdi! Toplam 1 milyon lira faizsiz kredi verilecek. Hemen başvurun. İlk yıl geri ödeme yok

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, küçük işletmeler için çok önemli açıklamalar yaptı+. Bakan Kacır açıklamalarında fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi imkanı verileceğini belirtti.

Bakanlık müjdeli haberi son dakika verdi! Toplam 1 milyon lira faizsiz kredi verilecek. Hemen başvurun. İlk yıl geri ödeme yok

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye genelinde meydana gelen olumsuz hava koşulları nedeniyle sel ve fırtınadan zarar gören KOBİ'leri desteklemek amacıyla KOSGEB Acil Destek Kredisi'ni devreye aldıklarını duyurdu.

FAİZSİZ KREDİNİN DETAYLARI NELERDİR?

  • Kredi Miktarı: 1 milyon liraya kadar.
  • Faiz Oranı: Faizsiz.
  • Ödeme Koşulları: İlk 12 ay geri ödemesiz, toplam 24 ay vadeli.
  • Kâr Payı veya Faiz Desteği: Kâr payı veya faizin tamamı KOSGEB tarafından karşılanacak.
  • Başvuru Şartı: Hasar gören işletmenin belgelendirilmiş olması.

 

Bakan Kacır, bu destek programı ile KOBİ'lerin zor günlerinde mücadelelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Program kapsamında hasar tespit komisyonları tarafından kayıt altına alınan ve hasarını belgeleyen KOBİ'ler, faizsiz kredi imkanından yararlanabilecekler. Bu desteğin, afetten etkilenen işletmelere önemli bir finansal destek sağlaması bekleniyor.