Bakırköy'de caddeleri su basınca araçlar kaldırımdan gitti!

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun sağanak yağış, bir çok semtte hayatı felç etti. Bakırköy'de de bazı caddeleri su bastı. Araçlarının arızalanmasını önlemek için bazı sürücüler kaldırımdan gitmeyi tercih etti. Aracını kaldırıma park eden semt sakini Halil Bahadır, 'İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Mahsur kalmak bu olsa gerek' şeklinde konuştu.

Bakırköy'de caddeleri su basınca araçlar kaldırımdan gitti!

Bakırköy'de yağışın ardından bir caddeyi su bastı. Bazı sürücüler, araçlarının zarar görmesini önlemek için kaldırımdan gitmeyi tercih etti. Otomobilinin su alarak hasar görmesini istemeyen ve kaldırıma park eden Halil Bahadır, "Bu araç su alsa ben bunun masrafını karşılayamam. O yüzden bekliyorum, evime de gidemiyorum" dedi.  

Bakırköy'de caddeleri su basınca araçlar kaldırımdan gitti! - Resim : 1

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle akşam saatlerinde Ataköy, Doktor Remzi Kazancıgil Caddesi'nin bir kısmını su bastı. Su baskının ardından araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Bazı sürücüler ise araçlarının zarar görmesini önlemek için kaldırımdan gitmeyi tercih etti.  

Bakırköy'de caddeleri su basınca araçlar kaldırımdan gitti! - Resim : 2

 "MAHSUR KALMAK BU OLSA GEREK" 

Otomobilinin su alarak hasar görmesini istemeyen ve kaldırıma park eden Halil Bahadır, "Burada ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, bu kadar su olacağını tahmin edemedim. Arabanın motorunun su alma durumu var, mecburen burada beklemek zorundayım. Bu araç su alsa ben bunun masrafını karşılayamam. O yüzden bekliyorum, evime de gidemiyorum. Mahsur kalmak bu olsa gerek. Diğer sürücülerde kaldırımdan geçiyor. Şu anda suyun yüksekliği fazla motorun su alma olasılığı var. Bende su almaması için gitmemeyi tercih ediyorum" dedi.