Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu saatte makas atan otomobil kaza yaptı!

İstanbul Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerleyen ve diğer vatandaşların canlarını tehlikeye atan sürücü kaza yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu saatte makas atan otomobil kaza yaptı!

Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu tarafından kaydedildi.

Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu saatte makas atan otomobil kaza yaptı! - Resim : 1

Kaza Pazar günü öğle saatlerinde Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, caddede seyir halinde olan iki otomobil sürücüsü, yoğun trafikte araçların arasında makas atmaya başladı. Peş peşe ilerleyen otomobilleri gören sürücülerden bazıları cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti.

Bakırköy'de trafiğin yoğun olduğu saatte makas atan otomobil kaza yaptı! - Resim : 2

Makas atan otomobillerden biri şerit değiştirdiği sırada başka bir otomobile çarptı. Kaza nedeniyle caddede trafik bir süre aksarken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.