'Baldızıma mesaj attın' kavgası! Önce darp edip sonra pompalı tüfekle öldürdüler

Adana'da "baldızıma mesaj attın" kavgasında kan aktı. İddiaya göre Hamdullah Güzel, baldızına mesaj attığı gerekçesiyle tartıştığı Adem Erdoğan ile kuzenleri tarafından darp edildi. Şüphelilerden Celal Erdoğan, kendilerine tabancayla ateş açan Güzel'i, pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldürdü.

'Baldızıma mesaj attın' kavgası! Önce darp edip sonra pompalı tüfekle öldürdüler

Adana'da Hamdullah Güzel, baldızına mesaj attığı iddiasıyla tartıştığı Adem Erdoğan ile kuzenleri tarafından darpedildi. Daha sonra şüphelilerden Celal Erdoğan, pompalı tüfekle ateş açtığı Güzel'i vurarak öldürdü.

Olay, 23 Nisan günü saat 12.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Hamdullah Güzel, sosyal medyadan baldızına mesaj attığı iddiasıyla Adem Erdoğan ile tartıştı.

Obalar Caddesi'nde karşılaşan taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Adem Erdoğan ile kuzenleri Mehmet Erdoğan (33) ve Hasan Erdoğan'ın (27) Güzel'i darbetti. Güzel, tabancayla ateş açtı. Bunun üzerine Adem Erdoğan'ın kuzeni Celal Erdoğan, evden getirdiği pompalı tüfekle Güzel'e ateş etti.

Saçmaların göğsüne isabet ettiği Güzel, ağır yaralandı, şüpheliler ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesinin ardından ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırılan Güzel, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.