Balığı tuttuk şimdi de pişirmesi kaldı. Kadının kocaman balığı pişirme şekline kimse inanamadı. Ne yapıyorsun sen öyle

Balığı tuttuk şimdi de pişirmesi kaldı. Ormanın içinde yemek pişirmek isteyen yaşlı kadının, kocaman balığı pişirme şekline kimse inanamadı. Ateşin iki yanına tepesi çatal gibi olan iki sopa koydu. Üzerine de su dolu poşeti taktığı sopayı da onların üzerine yerleştirdi. Elindeki sebzeleri ve balığı, ateşin üzerinde kaynayan poşetin içindeki suya tek tek atıp balık güveç yaptı. Su dolu poşetin, ateşin üzerinde yanmadan yemeği pişirmesi dikkat çekti. Kullanıcılardan tepki yağdı.

Ormanda kayda alınan yaşlı kadın, yanında yeni tutulmuş taze balık ve sebzelerle balık güveç yapmaya karar verdi. Ancak yemeğini pişirme şekline kimse inanamadı. Ateşin iki yanına tepesi çatal gibi olan iki sopa koyan kadın zerine de su dolu poşeti taktığı sopayı da onların üzerine yerleştirdi. Elindeki sebzeleri ve balığı, ateşin üzerinde kaynayan poşetin içindeki suya tek tek atıp balık güveç yaptı. 

Balığı tuttuk şimdi de pişirmesi kaldı. Kadının kocaman balığı pişirme şekline kimse inanamadı. Ne yapıyorsun sen öyle - Resim : 1

KİMSE İNANAMADI

Ateşin üzerinde su dolu poşetin yanmaması dikkat çekerken pek çok kullanıcıdan tepki geldi. Bazı kullanıcılar poşetin yanmamasını ilginç bulurken bazıları ise poşette pişirme yöntemini eleştirdi. Poşetin içinde pişen sebze ve balığın, kanserojen olduğunu öne sürdüler.