Balık avlamak için zıpkınla girdiği denizden çıkamadı! Arama çalışmaları sürüyor...

Sarıyer'de balık avlamak üzere zıpkınıyla birlikte girdiği denizden bir daha çıkamayan 31 yaşındaki İsa Kulaç, hala bulunamadı. Arama çalışmaları 2. gününde devam ediyor.

Balık avlamak için zıpkınla girdiği denizden çıkamadı! Arama çalışmaları sürüyor...

Dün sabah saat 10.00 sularında, zıpkınla balık avlamak için Yeniköy Sahili'nden denize giren 31 yaşındaki İsa Kulaç, bir süre sonra gözden kayboldu. Sahilde Kulaç'ı bekleyen endişeli arkadaşları durumu ekiplere bildirdi.

Bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar, botlarla açılmalarının ardından suya dalış yaptı. Sahil yakınlarında ve açıklarında bulunamayan Kulaç'ı arama çalışmaları, 2. gününde sürüyor.

Balık avlamak için zıpkınla girdiği denizden çıkamadı! Arama çalışmaları sürüyor... - Resim : 1

"İYİ BİR YÜZÜCÜ, ÜZERİNDEKİ AĞIRLIKLARI ATIP KIYIYA ULAŞMIŞ OLABİLİR"

Endişeli bekleyişte, İsa Kulaç’ın ağabeyi Beytullah Kulaç, "Kardeşim dün sabah 10.00 civarında buraya gelmiş. İSPARK görevlisine eşyalarını, kimliğini ve bisikletini teslim etmiş. Onun tüpsüz bir dalgıç kıyafeti vardı, kurşun takmış. 10 yıldır buraya geliyor. Buranın esnafı, polis memurları onu tanıyorlar. Sabah 10.00’da denize girdikten sonra çıkmayınca saat 14.00 sıralarında İSPARK görevlisi arkadaş durumu polise bildiriyor. Onlar da Sahil Güvenlik ve deniz polisine haber veriyor. Dün gündüz arama yapıldı fakat bulunamadı. Benim de akşam haberim oldu. Biraz önce de bir dalgıç ekibi daldı. Onlar da bir iz bulamadı. Kardeşim iyi bir yüzücü olduğu için üzerindeki ağırlıkları çıkartıp karşı kıyıya ulaşmış olabilir. Umutlu bekleyişimiz sürüyor. Polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığına teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin’’ açıklamasında bulundu.