Balık önüne düşen yemi takip ederek kolay yem yediğini sandı. Kafasını kaldırınca doğanın en zeki canlısının ağzına girdi

Minik balık tam önüne düşen yemi görüp hemen takip etmeye başladı. Kolay bir şekilde karnını doyuracağını zannediyordu ama işler hiç beklediği gibi gitmedi. Suyun tam üstünde onun kafasını kaldırmasını bekleyen doğanın en akıllı canlılarından biri duruyordu.

Sosyal medyada yayılan bir video izleyen herkesin şaşkınlıkla baka kalmasına neden oldu. Kargaların en akıllı kuşlardan biri olduğu hep konuşulurdu ama bu video ile bu olay gerçekten kanıtlanmış oldu.

SUYA ATIP ATIP GERİ ALDI

Karga elindeli ekmek parçası gibi bir şeyi suya atıp geri alıyordu. Videonun başında bu görüntüleri izleyen herkes onun balıklarla dalga geçtiğini sandı. Gercek ise bu dalga geçme olayından büyüktü.

SİVRİ GAGASIYLA YAKALADI

Akıllı karga meğerse karnını doyurmak için böyle bir oyun bulmuş. Videonun sonunda attığı etmek parçasını yemeye çalışan küçük bir balığı keskin ve sivri gagalarının arasından tutup yüzeye çıkarıyor. Bu son sahne izleyen herkeste hayranlık uyandırdı.