Balık tutmaya giden aile hayatlarındaki en ilginç olayı yaşayacaklarından habersizdi. Oltalarına takılan ayrı, oltaya saldıran ayrı şok etti

Amcasıyla birlikte balık tutan adam, oldukça nadir yaşanacak bir ana şahitlik etti. Balık yakalama anını kayda alırken yaşanan ilginç olay da bir anda ölümsüzleştirildi ve sosyal medyada yerini aldı. Oltasını atan adam, tam bir şey yakaladığını anlayıp çekmeye başlamıştı ki bir kel kartal o anda belirdi ve oltanın ucundaki yavru köpek balığını pençeleriyle sıkıca yakalamayı başardı.

Dunedin, Florida adlı Chad Rissman adlı bir adam, hatta bir römorkör fark ettiklerinde amcası Darrin Vick ile balık tutuyordu. Darrin şunları hatırladı: "Orada oturmuş konuşuyoruz. Hat sıkılaştı ve gevşedi.” dedi. 

KÖPEK BALIĞI TUTTUKLARINI ANLADILAR 

İkili daha sonra, uzun bir balık tutma gününden sonra ilk ısırıkları olan bir köpekbalığına yaklaştıklarını fark ettiler: "Lider yaklaşırken, köpekbalığını yakalayacağımı söyledim." diyor. 

BİRDEN BİRE KARTAL GELDİ

Köpekbalığını salladıklarında, birdenbire bir kel kartal saldırdı ve hızla köpekbalığının üzerine atladı. Aile orada hayranlıkla durdu ve inanılmaz derecede nadir görülen bu olayın birkaç fotoğrafını ve videosunu çekeceklerinden emindiler.