Balıkçı, denizden tuttuğu 8 kollu canlıyı eline alıp yerden yere vurdu. Kimse ne yapmak istediğini anlamamıştı. Geçerli bir sebebi varmış

Balıkçı, ağını attıktan bir süre sonra denizden çektiği 8 kollu canlıyı eline alıp bir anda yerden yere vurmaya başladı. Çevresindekiler de onu durdurmak yerine kayda aldı. Bunu yapan tek balıkçı da o değildi. Diğer balıkçılar da bu yöntemi kullanarak tuttukları ahtapotları kıyıda nereyi bulduysa oraya vurdu. Kimse ne yapmak istediğini anlamamıştı. Geçerli bir sebebi varmış.

İtalya'da, balıkçılar denizden tuttuğu 8 kollu canlıyı eline alıp yerden yere vurdu, çevresindekiler kayda aldı. Bunu sadece tek bir balıkçı da değil, birçok balıkçı yapıyordu. Yiyecekleri ahtapotları neden yerden yere vurduğunu merak edenler sordu. Onlar yanıtladı. Geçerli bir sebebi varmış.

SEBEBİ BELLİ OLDU

Metropol Haber'de paylaşılan habere göre, balıkçıların, önce neden böyle bir şey yaptığını anlamayanlar daha sonra bu yaptıklarının aslında ahtapotun etini yumuşatmak için bir yöntem olduğunu öğrendi.