Balıkçı lezzetli bir balık avlamaya gittiği sırada beklemediği bir şeyi kıyıda gördü, hemen yanına eğilip aldı

Colorado'daki Animus Nehri'nde balık tutmaya giden bir adam balık avlarken ağına bir fotoğraf makinesi takıldı. İçindeki hafıza kartının çalışmayacağını düşünen adam yine de bilgisayarına takınca çalıştığını fark etti. İçinde düğün fotoğrafları ve videoları olan bilgileri sosyal medyada paylaşan adam kameranın sahibine ulaştı.

Balıkçı lezzetli bir balık avlamaya gittiği sırada beklemediği bir şeyi kıyıda gördü, hemen yanına eğilip aldı

Colorado'daki Animus Nehri'nde  balık tutmaya giden Spencer Greiner, 13 yıl önce kaybedilmiş bir fotoğraf makinesi buldu. Çalışmayacağını umut ederek içindeki hafıza kartını bilgisayarına takan Greiner kartın çalıştığıını görünce şoku yaşadı.

 Balıkçı lezzetli bir balık avlamaya gittiği sırada beklemediği bir şeyi kıyıda gördü, hemen yanına eğilip aldı - Resim : 1

Kartın içinden düğün videoları ve fotoğrafları çıkarken Greiner makinenin sahibini bulmak için o görselleri sosyal medyada paylaştı. Bir saat içinde, düğün fotoğraflarındaki gelin ve damat da dahil olmak üzere birçok görüntüde yakınları kendilerini tanıdı.

Balıkçı lezzetli bir balık avlamaya gittiği sırada beklemediği bir şeyi kıyıda gördü, hemen yanına eğilip aldı - Resim : 2

2010 YILINDA KAYBEDİLMİŞ

2010 yılında en yakın arkadaşının düğününün ardından Animus Nehri'nde dalış yaparken kamerasını kaybeden Coral Amayi'ye ulaştılar. Amayi yaşadığı mutluluğu ifade ederek: "Bunca zamandan sonra bir SD kartın hala çalışıyor olması aklımı başımdan alıyor." İfadelerini kullandı.